gamedevcenter bbs
Syyskuu 23, 2017, 04:37:39 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tervemenoa pelinkehitykseen Hymyilee
 
   Etusivu   Ohjeet Kirjaudu Rekisteröidy  
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Game Workshop  (Luettu 1680 kertaa)
Jiggawatt
Aloittelija
*
Viestejä: 8


« : Helmikuu 15, 2015, 05:50:59 »

Pitkän aikaa on ideoitu, että vois olla tällanen epämuodollinen tapahtuma, johon ihmiset tulevat työstämään omia projektejaan. Kyseessä ei ole jami, koska ei tartte aloittaa uutta projektia tai saada valmiiksi aikarajan puitteissa (mikä on monelle pelintekoa harrastavalle joskus hidaste).

Kyseessä yksinkertaisesti kaikille avoin kehitystila, jossa voi tavata eri osa-alueiden osaajia ja pelitestaajia. Stagen ei tartte järjestää tässä muuta kuin tilat, joihin ihmisiä väistämättä tulee paikalle tarjoamaan itse miljöön, koska tällaiselle on kysyntää.

Pitkän tähtäimen pointti on se, että vähitellen tää kasvaisi säännölliseksi hengailuksi, joissa voidaan seurata eri kehittäjien pelien etenemistä ja siinä sivussa poimia mukaan uusia Stage-aktiiveja. Mutta jostain pitää aloittaa ihan konkreettisesti, joten älkää vaivatko visioilla pieniä päitänne liikaa.

Ehdotan päivämääräksi 9.4., silloin ei kenelläkään ole mitään ja keretään valmistella mainostus jne.
tallennettu
Jiggawatt
Aloittelija
*
Viestejä: 8


« Vastaus #1 : Helmikuu 15, 2015, 06:11:51 »

Mainos tapahtumalle voisi olla jotain tämäntyylistä. Koska kuitenkin halutaan saada mukaan myös uusia naamoja, mailien lisäksi olisi myös siistiä kiinnittää julisteita vaikkapa yliopistolle.

Lainaus
Game Workshop

Join us at $place on $date, and let's get that game project of yours rolling again!

This is not a game jam, there's no time constraints or rules getting in the way. Just come work on your current game project in good company! It doesn't matter what stage of development you're in, everyone's welcome to give and get support.

If you don't have anything under work currently, you're welcome to assist others with your graphics, audio, code & playtesting talent. Or just come in for a behind-the-scenes look at what developers in Oulu are working on - you might even find new gamedev opportunities with like-minded people!

Hosted by the Oulu game development crew Stage ry.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 15, 2015, 08:29:41 kirjoittanut Jiggawatt » tallennettu
blondis
Spanker
Ylläpitäjä
Aktiivinen keskustelija
*****
Viestejä: 264« Vastaus #2 : Helmikuu 15, 2015, 08:25:27 »


Hyvä aloite. Tätä on aikanaan esim. tarlabin kanssa yhteistyönä kokeltu. Aika vois olla kokeilla uudelleen etenkin jos saadaan esim. BK tiloiksi.
Tätä voisi tietenkin kartoittaa hieman että kuinka moni osallistuisi ja ehkä Pertun polliin voisi lisätä vaikka linkin siitä mistä on kyse.

Tarvitaan myös postereita kuten on ollut puhe eli joku tekemään soppelit A3 mainokset ja koska kyse olisi Stagen hommasta niin toridevaajat mukaan mainoksiin. Tarvitaan myös URL joko Fabo tai omille sivuille ja kontakti e-mail.
tallennettu

Jiggawatt
Aloittelija
*
Viestejä: 8


« Vastaus #3 : Helmikuu 15, 2015, 11:38:33 »

Eli minä hoidan tuon tiedotuspuolen julisteineen. Tiloiksi aateltiin Business Kitcheniä tuohon huhtikuun alkuun, sillain että läpi illan voi porukkaa vapaasti tulla paikalle ja pois. Hirveästi muuta ikävää järjestelyä tähän ei tarvita, riittää kunhan on joku paikalla valvomassa että ihmiset käyttäytyvät järkevästi ja paikat pysyvät siistinä. Stagen hallituksen hyväksyntää odotellessa.

Toimitaan heti alkuun sillä oletuksella, että tästä tulisi vähintään kuukausittainen perinne, jota voidaan iteroida ja kasvattaa. Oli jopa ehdotus, että myöhemmin voitaisiin ehkä panostaa puhujiin ja muuhun workshoppien yhteydessä järjestettävään toimintaan.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 15, 2015, 11:42:08 kirjoittanut Jiggawatt » tallennettu
Jiggawatt
Aloittelija
*
Viestejä: 8


« Vastaus #4 : Huhtikuu 10, 2015, 10:59:36 »

Lainaus
< blondis> jotain rapsaa sitte Jwatt. ite en päässy paikalle vahtimaan ku meni myöhään töissä + muksu eikä autoa

Tapahtuma saatiin siis järjestettyä eilen suunnitellusti. Kuudelta alkoi jo valua porukkaa, ja viimeiset poistuivat aamuyhden maissa siivottuaan jälkensä. Järjestäjistä paikalla olin minä (koko ajan) ja DH- (parisen tuntia alussa, testauttamassa peliään).

Yhteensä ihmisiä kävi illan aikana 5. Paikalla oli koko tapahtuman ajan kaksi, jotka eivät olleet käyneet aiemmin Stagen tapahtumissa. Tämä oli minusta suurin saavutus ensimmäiselle workshopille - molemmat kehuivat ilmapiiriä ja sanoivat tulevansa uudestaan kavereita mukanaan. Eräs workshoppien pointti onkin juuri toiminnasta kiinnostuneiden värvääminen vähällä sijoituksella.

Paikan päällä ei ollut mainittavia ongelmia. Kahvi oli loppu, mutta sitäkin saatiin lainattua toiselta puolelta. Ihmiset pääsivät sisään soittamalla ovessa lukeneeseen puhelinnumerooni.

Ihmiset valittivat huonosta tiedotuksesta, mikä realisoitui alle kymmenenä kävijänä. Otan tästä toki täyden vastuun, en ollut tietoinen kaikista Stagen toimintaan relevanteista sähköpostilistoista, ja pääsiäislomalla en ajatellut tapahtuman mainostamista. Julisteet saatiin silti tapahtumaviikolla yliopiston seinälle (omasta tulostuskiintiöstä), ne korjaan pois viikonloppuna.

Post-mortemina tiivistäisin, että workshop toimi kävijöiden näkökulmasta juuri niin kuin pitikin. Paikalla olijat pääsivät testauttamaan pelejään ja ilmapiirin ansiosta oli kova tekemisen meininki pelinkehityksen kanssa. Jatkoksi mietittiin 9.5., jolloin on täysin realistista odottaa kävijämäärän tuplaantuvan paremmalla tiedotuksella sekä aiempien kävijöiden puskaradiolla. Ensimmäinen kerta oli vielä vähän totuttelua, ja toivottavasti siitä ei vedetä hätäisiä johtopäätöksiä.
tallennettu
Jiggawatt
Aloittelija
*
Viestejä: 8


« Vastaus #5 : Toukokuu 07, 2015, 03:35:42 »

9.5. (lauantai) on jo jonkin aikaa sitten varmistunut toisen Workshopin päivämääräksi. Varaus on tällä kertaa kello 12:sta eteenpäin, joten pidennetty aika on huomioitu mainostuksessakin.

Tiedotussähköpostit on lähetetty ajoissa kaikille Stage-relevanteille listoille (ks. Wiki), ja julisteet roikkuvat jälleen yliopiston seinällä. Edelliset kävijät ovat yhä kiinnostuneita tulemisesta, ja odotettavissa onkin, että porukkaa näyttäytyy enemmän.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!